Touched! Touched!

Header

1: PEUTERPRET

Ouder-Kind gym, voor alle peuters van 2-4 jaar.

Peuterpret is speciaal bedoeld voor peuters die samen met papa, mama, opa, oma of de oppas lekker actief willen zijn. Behalve leuk is het ook heel leerzaam. Ze ontdekken de grenzen van wat ze kunnen en leren deze stapje voor stapje verleggen. Dit stimuleert hun zelfvertrouwen. Het contact met andere peuters draagt bij aan hun sociale ontwikkeling. Door middel van spelletjes, liedjes, verhalen, rollen, klimmen, kruipen, klauteren, gooien, vangen en rennen wordt de motorische ontwikkeling bevorderd. De nadruk ligt op het hebben van plezier samen met de volwassene en zo onbewust te leren.

Iedere woensdag van 11.20-12.10 uur in het speellokaal van basisschool de Kroevendonk, Langdonk 39 in Roosendaal.

Kosten: 40 euro per 8 lessen. (het is mogelijk om tussentijds in te stromen)

Opgeven of vragen via info@babymassageroosendaal.nl of 06-49287566

2: Relax-Kids 

Bij deze lessen ligt de nadruk op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven. Relax Kids is spelenderwijs in balans komen. Een uurtje helemaal tot jezelf komen.

Ga mee op een bijzonder avontuur en ontdek hoe je d.m.v. beweging, spel, massage,  visualisatie, affirmaties en ademhalingstechnieken helemaal tot ontspanning kunt komen.

En niet alleen dat, kinderen zitten beter in hun vel, krijgen meer zelfvertrouwen, kunnen zich beter concentreren, slapen beter, kunnen beter met stress omgaan en leren hun grenzen kennen en aangeven. Ze kunnen beter omgaan met emoties, zoals boosheid, angst en verdriet. Ze hebben meer respect voor zichzelf en anderen.

Relax Kids heeft een positief effect op kinderen met autisme, hyperactiviteit, stress, slaapproblemen, hooggevoeligheid, trauma, dwangneuroses, depressies, laag zelfbeeld, boosheid en angstproblemen gehad.

Ontspanning met Relax Kids heeft kinderen geholpen leren om te gaan met een scala aan stressvolle situaties zoals pesten, examens, echtscheiding, rouw, langdurige ziekte en ziekenhuis- en doktersafspraken. Relax Kids werkt goed met zowel begaafde en getalenteerde kinderen als met kwetsbare en laag presterende kinderen.

De oefeningen zijn thuis of op school ook gemakkelijk te doen. Wanneer het kind voelt dat het even niet zo goed gaat, bang of onrustig wordt kan het kind voor zichzelf een oefening inzetten om uit zichzelf de rust te behouden.

Ze krijgen vaardigheden aangeleerd die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken. Bij vragen of opgeven: Neem contact op via mail of telefoon

lessen:

Relax-Kids:  (5-10jaar). Een Engelse awardwinnende methode, waarbij de kinderen via een uniek 7-stappen programma leren te ontspannen en een positief zelfbeeld op te bouwen. Ook ontwikkelen ze meer zelfvertrouwen, fantasie en creativiteit, kunnen ze beter focussen en concentreren, en gaat het slapen gemakkelijker. “GIVE THEM TOOLS FOR LIFE!” Deze actieve thema-lessen bestaan uit: Beweging&dans, Drama&spelletjes, Onderlinge kindermassage, Ademhalingsoefeningen, Positieve affirmaties, Mindfullnes&ontspanning, Creatieve opdrachten.

Kosten: 60 euro per 8 lessen, woensdag 16.30-17.30 uur (het is mogelijk om tussentijds in te stromen) Zie de agenda.

Little stars: . Leuke thema-les voor peuters en kleuters (2-5jaar) samen met een ouder, die zorgt voor rustige, ontspannen en creatieve kinderen. De thema-les bestaat oa uit beweging, spelletjes, stretchen, aanraking, positief zelfbeeld, creatief bezig zijn en verhalen. Doe mee met uw kind terwijl het ontdekt speelt en beweegt!                            Er kan nog een voorkeur voor dag of tijd worden opgegeven. Zie ook de agenda

3: Quantum Touch

(Meer informatie volgt nog)