Touched! Touched!

Header

Workshop : Couveusekindjes

Ook voor te vroeg geboren kindjes en kindjes die om een medische reden in de couveuse verblijven is massage heel goed. Uit onderzoek is gebleken dat baby’s die veel lichaamscontact hebben beter groeien(het zogenaamde kangeroeen) Een aangepaste vorm van babymassage kan hier een goede bijdrage aan leveren.

Inhoud
Tijdens de workshop leert u het belang van vertragen, prikkelreductie en het in aandacht aanwezig aan bij je kindje.  De massagevorm die wordt aangeleerd is de kraammassage zoals die gegeven wordt bij de workshop babymassage tijdens de kraamperiode en ook de polariteismassage.

Wanneer je al weet dat je kindje te vroeg geboren gaat worden of direct na de valling in de couveuse zal moeten, dan is het zeer aan te raden om al tijdens de zwangerschap deze workshop te volgen. Je kunt dan al vanaf de geboorte de technieken toepassen en je kindje zo (ondanks de couveuse) geborgenheid en liefde laten ervaren.

Praktisch
Het wordt aanbevolen het geleerde na overleg met de artsen of verpleegkundigen pas toe te passen op uw kindje (of na thuiskomst uit het ziekenhuis).
De workshop kost 25 euro.
De workshop  wordt individueel aangeboden
De workshop duurt ongeveer 1 uur, op een door jou gekozen datum, tijd en locatie. Ook is les in het ziekenhuis is in overleg mogelijk. (Bij een locatie buiten Roosendaal worden er reiskosten in rekening gebracht a 0,25 p/km, in een ziekenhuis buiten Roosendaal zijn er geen reiskosten)
Oefenen op een pop is tijdens de workshop inbegrepen.

!!Wanneer je je ook voor de complete cursus hebt ingeschreven, maar je kind ligt nu nog in het ziekenhuis, wordt deze workshop gratis gegeven.!!