Algemene voorwaarden

Annuleren
Mocht u onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan een activiteit van Touched! dan kunt u schriftelijk tot 12 dagen voor aanvang kosteloos annuleren. Bij afmelding vanaf 7 dagen voor aanvang van de cursus bent u de helft van het cursusgeld verschuldigd. Indien u zich 24 uur voor aanvang van de activiteit afmeld, worden de kosten van de gehele activiteit in rekening gebracht.

Afmelding tijdens een cursus, behandelings- of coachingstracject
De docent stelt het op prijs wanneer u zich tijdig telefonisch afmeld, liefst 24 uur (in ieder geval 3 uur) voor aanvang van de cursus. Een les kan na tijdige afmelding in overleg worden ingehaald. Lessen die door u worden afgezegd worden niet vergoed. Zonder afmelding kan de les niet worden ingehaald.

ZiekteAls uw kindje koorts heeft of minder dan 24 uur geleden een vaccinatie heeft gehad, mag u niet masseren. Meld u zich in dat geval tijdig af. In overleg wordt een moment gekozen om de les in te halen.

Aansprakelijkheid

Touched! stelt zich niet aansprakelijk voor schade aan u/ uw kind of aan uw eigendommen en/of verlies van eigendommen tijdens de aanwezigheid bij de activiteiten van Touched! U bent altijd zelf verantwoordelijk voor het welzijn van uzelf en van uw kind.