Bewust Zwanger

Zwangerschapscursus

De periode die kort voor de conceptie begint en vlak na de geboorte eindigt, blijkt de meest kwetsbare periode in ons leven. Hierin worden fysieke, relationele en emotionele patronen gevormd. Hoe bouw je in deze periode een sterke band met je kindje op?

Zwangerschapscursus

Bewust Zwanger!  

Bovendien vormt de manier waarop een baby wordt geboren de basis voor zijn gevoel van veiligheid, eigenwaarde en verbondenheid.

Zeer belangrijk dus om deze periode heel bewust te zijn van wat je doet, hoe je je voelt en welke keuzes je maakt!

En daar wil ik je graag in bijstaan middels deze nieuwe en unieke zwangerschapscursus.

De cursus bestaat uit 3 individuele afspraken in mijn praktijk van ongeveer 2 uur. (evt. is je partner ook welkom) 

Wat kun je verwachten?

  • Deze cursus wordt je uitgedaagd om de hele zwangerschap en geboorte vanuit je kindje te gaan bekijken. Wat zijn zijn/haar behoeftes en hoe kun jij daar aan voldoen?
  • deel1: De zwangerschap: Je leert over de impact die de zwangerschap heeft op het leven van je kindje. Wat zijn geboortepatronen en hoe kun je deze herkennen?  Wat heeft jouw kindje van je nodig in deze eerste 9 maanden, en hoe kun je nu al tijdens de zwangerschap verbinding maken en een band opbouwen. We sluiten af met een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage.
  • Deel 2: De geboorte: Welke fases gaat de baby tijdens de geboorte door en hoe kun jij je zo goed mogelijk afstemmen op je kindje om echt samen de geboorte zo fijn mogelijk te kunnen laten verlopen. Over de invloed van hormonen en hoe houdt je tijdens de bevalling de verbinding met je kindje. Ook gaan we kijken naar jouw eigen geboorte en welke patronen daaruit zijn ontstaan. Welke dingen kun je nu al aanpakken om straks ontspannen de bevalling in te kunnen gaan.
  • Deel 3: Het gouden uur: Het eerste uur na de geboorte is cruciaal in de hechting tussen moeder en kind. Welke fases gaat je kindje door in dit eerste uur? Hoe kun je deze herkennen? Op welke manier komt de hechting tot stand?  En wat als je dat eerste uur niet bij je kindje kunt zijn? We sluiten af met het aanleren van een korte babymassage die je al toe kunt passen vanaf de dag van de geboorte.

Datum en tijd in onderling overleg.

Wil je je opgeven of heb je vragen: Stuur een mail naar info@babymassageroosendaal.nl

150,00

3 individuele bijeenkomsten