Geboorte in Kaart

Ontdek welke invloed jouw geboorte heeft op je leven nu!

Geboorte in Kaart

Krijg inzicht in jouw gedrag vanuit je geboorteverhaal.

Gedrag is een uiting van dat wat er eerder als overweldigend werd ervaren.

De manier waarop je bent gedragen en geboren doet er toe! Het heeft veel invloed op hoe jij nu in het leven staat en hoe jij naar jezelf en de wereld om je heen kijkt. Jouw geboorte vertelt het verhaal over de start van jouw leven en het effect daarvan op jouw gedrag. We worden niet gestuurd door vrije wil, maar grotendeels door onbewuste processen. We denken dat we bewust oordelen, vergelijken en kiezen, maar dat klopt niet. 95% van ons gedrag is onbewust! Hoe kunnen we dan gedrag aan- of afleren, wanneer wij gestuurd worden vanuit ons onderbewustzijn?

Overweldigende prenatale of geboorte-ervaringen worden sterk verankerd in het onderbewustzijn. Dit heeft dus een blijvende impact op hoe je later in het leven staat. Je gedrag komt dus voort uit eerdere onverwerkte overweldigende ervaringen, die misschien zelfs wel traumatisch zijn geweest. 
Door je geboorteverhaal in kaart te brengen, maak je deze ervaringen zichtbaar en til je dit naar het bewustzijn. Je ontdekt wat de zwangerschap, geboorte en de eerste periode daarna met je heeft gedaan. 

Door middel van de kennis van geboorte-psychologie kijken we met “Geboorte In Kaart”  naar jouw vroegste herinneringen (ook die herinneringen die niet in je hersenen maar in de cellen van lichaam liggen opgeslagen), brengen die in kaart en maken ze dus voor het eerst echt zichtbaar. Alleen dat al, is voldoende om enorme veranderingen in gang te brengen. 

Daarnaast brengt Geboorte In Kaart inzicht in de onderliggende behoefte van jouw gedrag.
Wij kijken dus niet naar wat er anders kan in het gedrag, wij kijken naar wat er logisch is aan het gedrag en koppelen dit terug aan die vroegste ervaringen… Hierdoor vallen puzzelstukjes op z’n plaats en komt er ruimte voor herkenning, acceptatie, gesprek en verandering.

Wat kun je verwachten: We bespreken jouw hele geboorteverhaal. (Wanneer je nooit iemand hiernaar hebt kunnen vragen gaan we dit doen aan de hand van foto’s.) Daarna gaan we kijken welke geboortepatronen hieruit zijn ontstaan en ook ontdekken we welke kwaliteiten je daardoor hebt ontwikkeld. Je gaat naar huis met een schat aan kennis en inzicht. Deze mag je de komende weken laten integreren. Door inzicht ontstaat bewustzijn. En door je bewust te zijn welke patronen onder je gedrag liggen kun je hier met meer compassie naar kijken en besluiten of het je nog langer dient. Na een aantal weken krijg je een verslag thuis gestuurd over alles wat we hebben besproken.

Tijdens een zwangerschap is het heel mooi om je eigen geboorte in kaart te brengen. Wanneer je gaat bevallen keer je terug naar binnen en reageer je vaak vanuit je oerbrein. Dus vanuit je geboortepatronen (hoe goed je ze in de loop van je leven ook hebt geprobeerd aan te pakken) Wanneer je weet welke patronen jij bij je geboorte hebt ontwikkeld en hoe deze zich bij jou uitten, kun jij je samen met je omgeving hierop voorbereiden en hen instrueren hoe zij jou zo goed mogelijk kunnen helpen en begeleiden tijdens de bevalling. Om zo op een rustige en verbonden manier geboorte te kunnen geven aan jullie kindje.

Ook voor ouders die het gedrag van hun kinderen willen leren begrijpen. (zie hiervoor de pagina bij: kinderen)

95,00

Kosten zijn per sessie

Reactie

"Deze review volgt nog"

Isolde