MatriXmethode

De MatriXmethode is een breed inzetbare, veilige en snelwerkende interventie techniek bij vele soorten mentale en psychische klachten.

Denk dan aan bijvoorbeeld aan gebeurtenissen die je overkomen zijn in het verleden, waar je maar last van blijft houden.

MatriXmethode​

Krijg weer de regie over jouw eigen hoofd.

Iedereen heeft eigen herinneringen, eigen (doem)scenario’s in het eigen hoofd. Door specifieke matrix-vragen te stellen, krijgt je weer de regie over jouw hoofd. Alles heeft te maken met je eigen regie over je praktische brein, je eigen denkbeeldige leer- en denkprocessen. Je IQ en je EQ. Ik stel je alleen een aantal specifieke vragen en jij bedenkt daardoor zèlf je eigen oplossingen.

  • Je hoeft niet de oorzaak van het probleem te delen
  • Snelwerkend en aantoonbaar effectief
  • Veilige methode, zonder negatieve bijwerkingen
  • Voor alle leeftijden
  • Toe te passen bij allerlei soorten angst, zoals: tandartsangst, angst voor honden, en wanneer je heel erg op ziet tegen de bevalling.

Heb je last van een vol hoofd?
Een vol hoofd kan bijvoorbeeld ontstaan door stress, een hoge werkdruk of andere emotionele blokkades en belemmeringen. Met de MatriXmethode krijg je weer snel overzicht en rust in je hoofd. 

De MatriXmethode werkt ook zeer effectief bij onverwerkte emoties, trauma’s en bij sommige (onverklaarbare) fysieke klachten. Door een sessie met de MatriXmethode krijg je overzicht en rust in je hoofd. De kracht is dat de hulpvrager zelf, zonder de probleeminhoud te delen, eigen blokkades en belemmeringen aanpakt en oplost. Vaak ben je al na 1 of 2 sessies voldoende geholpen.

Voor meer informatie over de MatriXmethode: www.matrixmethode.nl

Voor meer informatie of aanvragen van een consult neem contact op via mail of telefoon. 

50,00

Kosten zijn per sessie