Quantum Touch

Quantum-Touch® is een techniek waarbij op een hele directe en eenvoudig te leren manier het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.

Quantum Touch

Boost je innerlijke kracht en zelfhelend vermogen.

Quantum-Touch is ontwikkeld door Richard Gordon, een nieuwsgierige onderzoeker die healing voor een ieder toegankelijk wilde maken. Hij heeft er voor gezorgd dat iedereen zijn en haar eigen zelfgenezingskracht, de kracht van het oeroude zelfregenererende systeem, kan versterken en versnellen. Deze technieken kunnen worden toegepast voor fysieke klachten maar ook emotionele en mentale klachten. Ook kun je hiermee werken om je diepste wensen, dromen en verlangens te manifesteren.

Ieder levend wezen bestaat uit energie met een bepaalde trilling. In het lichaam zelf heeft ieder afzonderlijk orgaan ook weer een bepaalde trilling. Ziekte kan worden gezien als een ‘niet in de juiste trilling zijn’, in een te lage trilling zijn van bijvoorbeeld een bepaald orgaan. Met behulp van de ademhaling en meditatie/visualisatie technieken wordt de trilling van de energie in de handen van de beoefenaar verhoogd.
Wanneer de handen op de plek gelegd worden waar iemand pijn heeft (de healer), zal het lichaam deze hogere trilling als het ware overnemen. Het lichaam wordt zo in staat gesteld zichzelf te genezen; klachten zullen verminderen of geheel verdwijnen. 

Quantum Touch leent zich ook uitstekend om te combineren met andere behandelmethoden.

QTouch trainingen, door Linda Menkhorst en Yolande van Rosmalen: Zij zijn pioniers op het gebied van Quantum Touch in Nederland en zelf heb ik met veel plezier al hun opleidingen gevolgd.

Leer nu zelf Quantum-Touch® toe te passen. Tijdens een workshop leer ik je de basistechnieken om al direct aan de slag te kunnen gaan en deze techniek in je eigen thuissituatie toe te kunnen passen.

Ook geef ik workshops voor kinderen. Zij leren dit nog gemakkelijker dan volwassenen, doordat zij nog veel opener in het leven staan. Vanaf 6 jaar.

Datum:

Vowassenen: 6 April om 19.30 uur & 29 juni om 19.30 uur                                                                                                                                                                    Kinderen 15 april om 14.00 uur en 8 juli om 14.00 uur

Ruilen?!

Op welke manier kun jij van waarde zijn? Er is altijd iets wat je ter ruiling te bieden hebt. Wat voor jou klein is, kan voor mij heel waardevol zijn.