Angst voor de bevalling oplossen met de:

MatriXmethode

De MatriXmethode is een breed inzetbare, veilige en snelwerkende interventie techniek bij vele soorten mentale en psychische klachten.

MatriXmethode​

Krijg weer de regie over jouw eigen hoofd.

Heb je angst voor de bevalling, omdat je een eerdere traumatische bevalling hebt meegemaakt? Of wellicht door de verhalen die je van andere moeders hebt gehoord? Ben je bang voor naalden, maar wil je evt. wel gebruik kunnen maken van pijnbestrijding tijdens je bevalling? Moet je kindje geboren worden met een keizersnede en zie je hier heel erg tegenop?

D.m.v. een coachings-gesprek waarbij we gebruik maken van de MatriXmethode, ga je zelf aan de slag met de informatie die je in je hoofd hebt opgeslagen. We gaan de dingen die heel erg triggeren ontladen en daarna een nieuw en fijn beeld opslaan. Je bent je herinneringen niet kwijt, maar wel de lading die hierop zat. De kracht is dat de hulpvrager zelf, zonder de probleeminhoud te delen, eigen blokkades en belemmeringen aanpakt en oplost. Bij de MatriXmethode krijg je overzicht en rust in je hoofd. Vaak ben je al na 1 of 2 sessies klaar voor een mooie bevalling.

  • Je hoeft niet de oorzaak van het probleem te delen
  • Snelwerkend en aantoonbaar effectief
  • Veilige methode, zonder negatieve bijwerkingen
  • Voor alle leeftijden

De MatriXmethode werkt ook zeer effectief bij onverwerkte emoties, trauma’s, een vol hoofd en bij sommige (onverklaarbare) fysieke klachten. 

  

50,00

Kosten zijn per sessie