Verbroken Verbinding Massage

Terug gaan naar het begin van jouw leven, je geboorte. Heb je daar al eens bij stil gestaan? Geboren worden is misschien wel de meest heftige en tegelijk meest magische ervaring die wij als mens meemaken.

Verbroken Verbinding

Een liefdevolle massage op de voeten die helpt je geboortepatronen te helen en te verbinden vanuit je basis.

Wat betekent jouw geboorte voor jou? Iedereen heeft zijn of haar eigen geboorteverhaal. Ook al heb je er geen herinneringen aan, kan de manier waarop je geboren bent een diepe impact hebben op wie je bent. Was je gewenst of niet? Ging de bevalling moeilijk of makkelijk? Ben je te vroeg geboren en moest je in de couveuse?

De cellen in je lichaam hebben herinneringen aan de geboorte en de sensaties en emoties die je daarbij als baby gevoeld hebt. Onbewust heeft dit invloed op hoe je nu in het leven staat en de relaties die je hebt met je ouders, anderen en jezelf. De rode draad in je leven, de situaties die elke keer in een andere vorm terug komen, elke keer dezelfde emoties of onzekerheden etc.

Met de “Verbroken Verbinding Massage” brengen we door middel van een vragenlijst eerst jouw geboortepatronen in kaart. Op je voeten ligt de zogenoemde pre- en perinatale lijn. Hier liggen deze eerste ervaringen, die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam. Wanneer deze patronen door reflexzone therapie en voetmassage vrijgemaakt worden, is er ruimte voor inzicht, verwerking, heling en verandering. Je zult merken dat je een hoop ballast loslaat en weer in je eigen kracht komt te staan, of dat je nu begrijpt waar een bepaald gedrag vandaan komt. De Verbroken Verbinding Massage is voor iedereen die de verbinding met zichzelf wil herstellen.

Ook is de Verbroken Verbinding Massage geschikt om de band tussen moeder en kind te helen en wordt deze massage als heel waardevol ervaren door vrouwen met een kinderwens. 

Baby’s

Baby’s die een moeilijke start hebben gehad kunnen worden gemasseerd terwijl ze bij de moeder op de buik liggen. Ook is het mogelijk om de voeten van de moeder te masseren terwijl het kindje op haar ligt. Dit kan een nieuwe manier van verbinden tot stand brengen. Het kindje krijgt hierbij de mogelijkheid om opgeslagen spanningen van de geboorte los te laten.

50,00

Kosten zijn per sessie. Datum en tijdstip in overleg.